Jeugdkiten

Kiteles voor WVZ-jeugdleden

Sinds dit jaar kan de jeugd op de Watersportvereniging ook kitelessen volgen. Met Robbert ‘t Sas (Kiteschool Bries) en Rens van der Schoot heeft de WVZ partners gevonden in het aanbieden van kitelessen voor jeugd in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar!

Robbert en Rens verzorgen een op maat gemaakt introductiepakket, ontwikkeld volgens IKO richtlijnen waar in een 5-delig stappenplan de basis van het kitesurfen wordt bijgebracht. Veilig en vertrouwd bij de WVZ voor de deur, op tijden waarop het je kind het beste uitkomt. Dit alles tegen een heel gunstig tarief, doordat ook de WVZ een stukje sponsoring voor haar rekening neemt. De jeugd heeft immers de Toekomst!

Lijkt het je leuk om je kind te zien kiten of heeft hij /zij zelf de wens dit te leren dan is dit de perfecte kans. Je hoeft niet verder te zoeken in het enorme aanbod van kitescholen. Per kalenderjaar is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plaats voor je kind. 

Voor meer informatie mail naar: jeugdcommissaris.wvz (at) gmail.com

 

OZK Open Jeugd Freestyle Kampioenschap

2 x in het seizoen wordt op de Watersportvereniging het OZK Open Jeugd Freestyle Kite Kampioenschap georganiseerd. Een freestyle wedstrijd speciaal voor de Jeugd. Kiters uit heel het land komen dan naar Zandvoort om hun beste tricks te tonen. (Met dank aan Sander Bruijn die dit event heeft opgezet.)

Hieronder een foto-impressie. Maar op de Facebookpagina staan nog veel meer foto’s en filmpjes.